De klant centraal zetten.En Nederland met ons veroveren?

De klant centraal zetten. En Nederland met ons veroveren?

Qlant zoekt een strategische (Senior) accountmanager (32-40 uur)

De klant centraal zetten. Hoe doe je dat nou eigenlijk? Wij zeggen: door uitdagingen en ambities van klanten om te zetten in effectieve campagnes. Daarvoor zoeken wij een ambitieuze senior accountmanager/account executive. Iemand die ons ook helpt om Nederland te veroveren met behulp van een sterk netwerk en een flinke bak ervaring. 

Laten we ons voorstellen

Al ruim 15 jaar geloven wij in de perfecte mix tussen verrassende, inspirerende communicatieconcepten en een vaste klantenkring. Qlant verzorgt sterke en praktische communicatiestrategieën en complete imago- en reclamecampagnes. Met zo’n 15 enthousiaste collega’s — binnen én buiten ons kantoor in Doetinchem — werken we hard aan diverse projecten.

Dit ga je doen

Dit ga je doen
Fysio Oude IJsselstreek
Vernieuwing website met CMS
Fysio Oude IJsselstreek
NMG Wonen
Ontwikkeling concept en website nieuw bouwproject in Arnhem
NMG Wonen
Wens zoekt talent
Concept en uitrol merk Wens zoekt talent
Wens zoekt talent
Technoflon
Duidelijke communicatie voor Technoflon; pure coaters
Technoflon
Albers Transport
Arbeidcommunicatie in beeld, samen met een nieuwe frisse website
Albers Transport

Benieuwd naar jouw verdere takenpakket?

  • Je levert een actieve bijdrage aan het uitbouwen van competenties van qlant;
  • Je trekt nieuwe klanten aan en denkt mee op strategisch niveau;
  • Je hebt de supervisie op het werk van de account executives en projectmanagers. Dat doe je van A tot Z: van briefing en begroting tot het opleveren van het werk en de eindafrekening;
  • Je controleert de urenbesteding en bewaakt het optimale rendement op persoons- en projectniveau;
  • Je zorgt voor de voortgangsrapportages per klant en beheert het klantbudget;

Wie past daar goed bij?

Jij hebt hart voor jouw klanten, staat voor kwaliteit en een proactieve aanpak. Bovendien ben je nuchter en heb je een gezonde dosis lef. Je bent fanatiek in alles wat je doet, durft fouten te maken, maar zorgt hierbij uiteraard ook voor een adequate oplossing. Daarnaast heb jij de wil en ambitie om te blijven groeien en qlant naar een hoger plan te tillen. Daarbij kun je zelf doorgroeien tot accountdirecteur/kantoordirecteur.

Wat wij verder van jou vragen:

  • Je werkt en denkt op hbo-niveau;
  • Je hebt minimaal 3 tot 5 jaar aantoonbare werk- (of bureau)ervaring en kennis van de B2B-markt, relevante commerciële ervaring en je bent een uitstekende netwerker;
  • Je bent actief, oplossingsgericht en hebt de nodige vakgerelateerde kennis. Ook denk je strategisch en creatief mee;
  • Je bent ambitieus en kunt meerdere projecten tegelijk snel, pragmatisch en zelfstandig uitvoeren;
  • Je beheerst de Nederlandse taal uitstekend und vielleicht sprechst du nog ein bisschen Deutsch (ergens tussen Louis van Gaal en Ivo Niehe zou mooi zijn).

Ons aanbod

Een uitdagende functie, leuke collega’s, een informele werksfeer en een fijne werkplek. Maar ook een warme en professionele organisatie waarin we echt kijken naar jouw talent. Daarnaast bieden we veel verantwoordelijkheid en de mogelijkheid om door te groeien. Het klantenpakket is gevarieerd en het salaris past bij jouw kennis en ervaring.

Het werk doe je in een fijne, informele sfeer. We weten ‘t, dat zegt iedereen, maar hier is dat echt zo. Dat zul je zien als je op gesprek komt.

En dus?

Solliciteren! Wij willen jou graag spreken. Bel ons direct via (0314) 39 19 39 of stuur jouw cv en motivatie naar welkom@qlant.nl t.a.v. René Teloh. Tot gauw!