Bureau

Meer over ons bureau

Zodra je contact met ons opneemt, moet je onze energie al voelen. Ons enthousiasme voor het vak en onze passie om je verder te helpen. We denken mee en bekijken de zaak van meerdere kanten.

Bij qlant:

Zijn we vooral open en nuchter. Kijken we verder dan onze neus lang is. Proberen we altijd verwachtingen te overtreffen. Denken we grenzeloos. Zijn we eigenzinnig, creatief, strategisch en praktisch. Werken we niet met dikke rapporten, maar gaan we meteen tot actie over. Durven we brutaal te zijn. Kijken we met andere ogen naar communicatie en marketing. Zetten we onze expertise graag in om van jouw organisatie een succes te maken.

Ben jij een ondernemer die wil innoveren? Wil je geprikkeld worden? Wil je samen met ons sparren over mogelijkheden?

Dit zijn wij.

Jonge honden en ervaren rotten die anders kijken naar communicatie en marketing. Eigenzinnige creatieve geesten met lef. Een beetje brutaal maar vooral vol lust for life. Onze insteek is altijd praktisch, flexibel en persoonlijk – in taal die iedereen begrijpt. En verrassend effectief!

Myra
Leon
Claudia
Thijs
Laag 6
Jessica
René
Miel
Bauke
Marc
Carlo
Thomas
Michel
Angelo
Sander

Altijd op zoek naar nieuw talent!

Bij qlant kunnen we niet zonder samenwerking. Met creatieve freelancers, bureaus en specialisten. Om elkaar te verrijken en nog beter te maken. We hebben al een uitgebreid netwerk, maar er is altijd ruimte voor meer. Heb jij een talent dat je voor ons wilt inzetten.

qlantlab

In ons eigen laboratorium laten we het borrelen en bruisen. Een speciaal voor jou samengesteld team van creatieven, pioniers, mensen uit het bedrijfsleven, studenten en collega-bedrijven bedenkt originele oplossingen voor jouw uitdaging. Je kunt de teamleden bijvoorbeeld vragen hoe zij een bedrijf of product zien. Of hoe zij een bepaald probleem zouden oplossen. Met hun nieuwe, verrassende ideeën kun jij weer verder.