Werken bij een creatief bureau!?Wij willen jou graag spreken.

Werken bij een creatief bureau!? Wij willen jou graag spreken.

Qlant zoekt een pittige officemanager met ambitie (24-32 uur)

Ben jij een enthousiaste en stressbestendige teamspeler met organisatietalent? Hou jij verschillende ballen moeiteloos tegelijk in de lucht en wil je aan de slag bij een creatief bureau? Dan is dit jouw kans! Wij zijn op zoek naar een ambitieuze office manager met lef die eventueel wil doorgroeien naar junior account executive.

Al ruim 15 jaar geloven wij in de perfecte mix tussen verrassende, inspirerende communicatieconcepten en een vaste klantenkring. We verzorgen sterke en praktische communicatiestrategieën en complete imago- en reclamecampagnes. Met zo’n 15 enthousiaste collega’s – binnen én buiten ons kantoor in Doetinchem – werken we hard aan diverse projecten. 

Dit ga je doen

Je bent telefonisch het eerste aanspreekpunt en vormt de spil van de studio – van de planning en de voorraden tot aan secretariële taken. Jij zorgt ervoor dat alle werkzaamheden in onze studio gestroomlijnd worden uitgevoerd: je werkt briefings uit, stelt begrotingen op, houdt budgetten bij, bereidt werk voor en verzorgt voortgangsrapportages en eindafrekeningen. Je werkt nauw samen met de account executives en de andere teamleden.

Waar het vooral op neerkomt is dat ‘t in je zit om te organiseren, overzicht te behouden en door te pakken. Deadlines zie je als uitdagingen en niet als stressfactoren. Als je dan ook nog eens kraakhelder communiceert, aan één woord genoeg hebt, vrolijk en gedreven bent.. Dan willen we jou, hier bij Qlant, in het heerlijke Doetinchem.

20191017-_CST3843 1200x800
20191017-_CST4012 1200x800

Wie past daar goed bij?

Iemand die staat voor kwaliteit en een nuchtere, proactieve aanpak. Daar houden onze klanten nou eenmaal van. Als je dan ook nog een gezonde dosis lef meeneemt, dan pas jij bij qlant. Lef betekent vooral dat je fanatiek bent en fouten durft te maken. Geen enkel probleem, zolang je maar met een adequate oplossing komt.

Natuurlijk vinden we het fijn als je ervaring hebt in de reclame of marketing. Maar van een pientere,
bijdehante schoolverlater horen we net zo graag! Als je maar: 

Werkt en denkt op mbo/hbo-niveau; 

Actief en oplossingsgericht bent en wellicht al wat vakgerelateerde kennis hebt; 

Meerdere projecten tegelijk op een pragmatische en zelfstandige manier kunt uitvoeren; 

Blindelings je weg weet op Facebook en Instagram; 

En de Nederlandse taal uitstekend beheerst und vielleicht nog ein bisschen Deutsch sprecht (ergens tussen Louis van Gaal en Ivo Niehe zou mooi zijn).

Jouw toekomstige collega's

Jouw toekomstige collega's
Jouw toekomstige collega's
Jouw toekomstige collega's
Jouw toekomstige collega's
Jouw toekomstige collega's

Ons aanbod

Een uitdagende functie, leuke collega’s, een informele werksfeer en een fijne werkplek. Een warme en professionele organisatie waar we echt kijken naar jouw talent. Veel verantwoordelijkheid en de mogelijkheid om door te groeien.

Een gevarieerd klantenpakket. Een salaris dat past bij jouw kennis en ervaring.

Dat doe je in een fijne, informele sfeer. We weten ‘t, dat zegt iedereen, maar hier is dat echt zo.
Dat zul je zien als je op gesprek komt.

En dus

Solliciteren! Wij willen jou graag spreken. Bel ons direct via (0314) 39 19 39 of stuur jouw cv en motivatie naar welkom@qlant.nl t.a.v. René Teloh.

Tot gauw!

Galaxy
Branding voor bouwproject in Utrecht
Galaxy
Albers Transport
Arbeidcommunicatie in beeld, samen met een nieuwe frisse website
Albers Transport
Confirm
Imago, concept en communicatie
Confirm
Make-A-Wish
Concept & Idee
Make-A-Wish
NMG Wonen
Ontwikkeling concept en website nieuw bouwproject in Arnhem
NMG Wonen