Hey, enthousiaste verbinder!

Jij houdt verschillende ballen moeiteloos in de lucht.

Qlant imagobouwers groeit! Het houdt maar niet op. Zoveel leuk werk voor nog leukere opdrachtgevers; we kunnen het niet meer aan. Kan jij ons daarbij helpen voor 32 tot 36 uur? Zeker als jij een ambitieuze projectmanager/account executive bent die gaat voor verbinden.
 

qlant? Wie is dat?

We zijn een full-service communicatiebureau met alles erop en eraan. We noemen onszelf echter liever imagobouwers. Omdat wij weten welke bouwstenen je nodig hebt om sterke merken te maken en te onderhouden. Merken met een onderscheidend merkimago, dat allesbepalend is voor het succes van je onderneming.

En wie ben jij?

Wij bouwen dus merken en jij gaat als gezicht van qlant de verbinder zijn tussen extern en intern. En beheer je het contact met collega’s, klanten en leveranciers. Want wat wij “buiten” beloven willen we binnen natuurlijk heel goed en efficiënt realiseren. Wat houdt dat dan in en vooral ook, wat wordt er dan van jou verwacht:

  • Naast de lopende trajecten voor deze vaste relaties zijn ook acquisitie en het genereren van new business jou niet onbekend. Dit mag ook gerust buiten de vertrouwde Achterhoek zijn! 
  • Jij denkt en werkt vanuit kansen en mogelijkheden en vertaalt klantwensen naar heldere briefings voor het creatieve team. Meedenken en brainstormen met het team behoort dan ook zeker tot jouw takenpakket. Samen leveren jullie op deze manier succesvolle projecten op.
  • Vanuit jouw kennis en kunde ben jij een aangename gesprekspartner op alle niveaus. Mede door deze senioriteit in jouw functie kun je effectief strategisch meedenken. Verder zorg jij voor een goede organisatie, coördinatie en planning van de diverse projecten en stuur jij de projectteams aan.
  • Jij hebt de supervisie op het werk van de projectmanagers, van A tot Z. Van briefing en begroting tot het opleveren van het werk en de eindafrekening; 
  • Jij controleert de urenbesteding en bewaakt het optimale rendement op persoons- en projectniveau (je bent analytisch sterk);
  • Jij zorgt voor de voortgangsrapportages per klant en beheert het klantbudget;
  • Werkervaring is dus essentieel omdat er èn veel van je wordt verwacht èn we al heel druk zijn met alle opdrachten die er lopen. 

Wat schuift dat en hoe kun jij je ontwikkelen?

Over geld praten we wel tijdens je sollicitatiegesprek.  Je salaris wordt gewoon goed. Belangrijker is dat je terecht komt in een warm en bevlogen nest met inspirerende professionals. Je werkt samen met creatieve doeners, strategische denkers en doorgewinterde ontwerpers die jou graag uitdagen en jou in je kracht zetten, zodat jij het beste uit jezelf weet te halen. We helpen je groeien en kansen te pakken!

Mooie baan toch?

Ben jij die enthousiaste verbinder m/v/x/q die ons heel erg uit de brand gaat helpen? Stuur dan snel je cv en motivatiebrief naar info@qlant.nl. Heb je eerst nog wat vragen? Stuur dan een mailtje naar Manon Otten – van Londen via manon@qlant.nl. We maken graag kennis! 

stuur het op!

onze mensen

Zullen we samen iets opbouwen?

qlant bouwt sterke merken. Voor elke onderneming, instelling of organisatie die snapt dat identiteit is wat je bent en imago is wat je verdient. Iets voor jou? Laten we dan samen iets opbouwen. We maken graag kennis.

mail ons