Over ons

Bouwen aan je imago en merk

Brainstormen, concepten bedenken, communicatie-advies geven, maar vooral: inspireren. Daar zijn we goed in en dat doen we graag. Allemaal om jouw onderneming succesvoller te maken. Met een team van 15 specialisten werken we graag met je samen om je verder te laten groeien en kansen te pakken.

Altijd met een duidelijk doel

Wat wij ook maar bedenken, voor welke uitdaging dan ook: we willen dat het nut heeft en werkt! We werken graag samen. Met collega’s van je bedrijf, met de afdelingen marketing of HR. Als een team.

Inspiratie om je organisatie verder te helpen

Wij denken niet in hokjes en zijn altijd op zoek naar nieuwe mogelijkheden en ontwikkelingen in je markt. We zijn erg goed in het verbreden van jouw blikveld. We willen verrassen en je creatieve concepten en ideeën laten zien.

qlant cultuur

Bij qlant geloven we in de belofte “Samen ambities waarmaken”. Wij doen dit, vanuit de waarden waar we ons prettig bij voelen, op doeltreffende, persoonlijke, inspirerende en humoristische wijze. Neem gerust contact op met een ander bureau als je behoefte hebt aan dikke, strategische rapporten en een hoog theoretische aanpak.

Doeltreffend

Wij houden van praktisch! Zaken niet onnodig moeilijk maken. Mouwen opstropen en aan de slag. Afstemmen waar wij toegevoegde waarde kunnen creëren. Op een effectieve manier samenwerken. Ambities waarmaken.

Persoonlijk

Bij ons mag het aanvoelen als thuis. Wil je graag met je voeten op tafel? Doen! Iedereen is gelijk en we leveren allemaal een bijdrage.

Inspireren

Hier moeten we voorzichtig zijn, anders wordt het, door ons enthousiasme, zo’n lang verhaal 😊. Ons hart gaat hier namelijk sneller van kloppen. Onze uitdagende opdrachtgevers verrassen we graag met creatieve oplossingen. Door altijd anders te denken, verder te kijken en niets voor onmogelijk te houden.

Humor

Waarom niet? 

Kaemingk
Arbeidscommunicatie voor talenten
Kaemingk
Avenu1895
Campagne voor een ambitieus bouwproject in Arnhem
Avenu1895
Sport-ID
Sport-ID; het ‘nieuwe’ sportbedrijf van Doetinchem
Sport-ID
Wens zoekt talent
Concept en uitrol merk Wens zoekt talent
Wens zoekt talent
Royal Fassin
Concept voor corporate communicatie
Royal Fassin