Over ons

Bouwen aan je imago & merk

Brainstormen, concepten bedenken, communicatieadvies geven… maar vooral inspireren. Daar zijn we goed in en dat doen we graag. Allemaal om jouw onderneming succesvoller te maken. Met een team van 15 specialisten werken we graag samen om je verder te laten groeien en kansen te pakken. 

Altijd met een duidelijk doel

Welke uitdaging er is. Wat wij ook bedenken: we willen dat het nut heeft en werkt! Wij werken graag samen. Met collega’s van je bedrijf, de afdelingen marketing of HR. Als team.

Inspiratie om je organisatie verder te helpen

Wij denken niet in hokjes. Zijn altijd op zoek naar nieuwe mogelijkheden en ontwikkelingen in je markt. Kunnen erg goed jouw blikveld verbreden. Willen verrassen, creatieve concepten en ideeën laten zien. 

qlant cultuur

Bij qlant geloven we in de belofte ‘samen ambities waarmaken’. Wij doen dit vanuit de volgende waarden waar wij ons prettig bij voelen: doeltreffend, persoonlijk, inspireren en humor. Neem rustig contact met een ander bureau op als je behoefte hebt aan dikke strategische rapporten en een hoge theoretische aanpak.

Doeltreffend

Wij houden van praktisch! Zaken niet onnodig moeilijk maken. Mouwen opstropen en aan de slag. Afstemmen waar wij toegevoegde waarde kunnen creëren. Op een effectieve manier samenwerken. Ambities waarmaken.

Persoonlijk

Bij ons mag het als thuis voelen. Wil je graag met je voeten op de tafel? Doen. Iedereen is gelijk en we hebben allemaal een bijdrage. 

Inspireren

Hier moeten we voorzichtig zijn; anders wordt het zo’n lang verhaal. Vanuit ons enthousiasme 😊 Ons hart gaat hier sneller van kloppen! Onze uitdagende opdrachtgevers verrassen we graag met creatieve oplossingen. Door altijd anders te denken, verder te kijken en niets voor onmogelijk te houden.

Humor

Waarom niet?