Jouw bouwstenen voor een ijzersterk imago

Bouwen aan de merken van onze opdrachtgevers; da’s mooi werk. En we zijn er goed in. Met dank aan een gestructureerde werkwijze gebaseerd op 4 imago-bouwstenen: analyse, creatie, ontwikkeling en groei. Samen vormen ze het fundament voor onderscheidende en succesvolle merken.

De vier imago-bouwstenen kun je samen of afzonderlijk van elkaar inzetten. Misschien is je merkimago al prima, maar wil je graag de vinger aan de pols houden. Of misschien moet je je merk nog helemaal van de grond af opbouwen. In welke fase je merk zich ook bevindt, met de imago-bouwstenen van qlant zet je echt iets stevigs neer.

qlant imago

analyse®

Goed weten waar het merk staat geeft een beter beeld over wat er moet gebeuren en hoe het merk zich ontwikkelt. De “streep in het zand”. We hebben diverse middelen tot onze beschikking om die status vast te leggen en op te volgen.

qlant imago

creatie®

Een kwalitatieve discussie vanuit de qlant imago-analyse® laten volgen door een concrete uitwerking van wat wij denken dat er nodig is. Om het imago van het merk positief te beïnvloeden. Als volgende stap of als losse opdracht.

Femke

‘Geen dag is hetzelfde en dat is precies wat me energie geeft!’

De diversiteit in mijn werk is geweldig. Van het bezoeken van klanten tot aan het schrijven van boeiende content en het begeleiden van projecten van begin tot eind. Ik geniet ervan om alle ballen in de lucht te houden en het aanspreekpunt te zijn voor verschillende projecten. Het is mijn kracht om alles in goede banen te leiden en elk project tot een succesvol einde te brengen.

qlant imago

ontwikkeling®

Integreren van diverse marketing activatie middelen en touchpoints tot een geintegreerde merk-imago campagne. De strategie vertaalt in een aanpak. Vaak meerjarig. En altijd met veel meer impact en onderscheidend vermogen.

qlant imago

groei®

Door ontwikkelen van wat er ontwikkeld en uitgerold is. Opgebouwde ervaring, kennis en inzichten in blijven zetten om succes van het merk verder te vergroten. qlant imago-analyse® tools in blijven zetten om feitelijke informatie om te zetten in nieuwe kansen. En die weer concreet maken via qlant imago-creatie®.

Zullen we samen iets opbouwen?

qlant bouwt sterke merken. Voor elke onderneming, instelling of organisatie die snapt dat identiteit is wat je bent en imago is wat je verdient. Iets voor jou? Laten we dan samen iets opbouwen. We maken graag kennis.

mail ons