De juiste uitstraling met verbinding

  

Huurders van Woonzorg Nederland willen graag prettig, comfortabel en betaalbaar wonen.

Het Landelijk Huurders Platform (LHP) ondersteunt hen daarbij. In samenwerking met een bewonerscommissie behartigen zij de huurdersbelangen richting de verhuurder van een woning. Zo staan ze samen sterk bij het waarborgen van woongenot.

De vraag van de klant

  

Het Landelijk Huurders Platform wil zich sterk inzetten op meer samenwerking, kennis en kunde bundelen en het netwerk verder versterken. Met een uitstraling die klaar is voor de toekomst en beter aansluit bij de ambities en visie van deze organisatie.

Logo LHP

Onze oplossing

  

Bij de start van het project hebben wij het LHP vragen gesteld om het doel en de briefing zo helder en effectief mogelijk te krijgen. Op basis hiervan gaan we aan de slag met het concept en het maken van schetsen. Die presenteren we, om ze vervolgens te bespreken en waar nodig aan te passen. Wij leveren een nieuw logo op in een toolkit: hierin staat het logo in diverse bruikbare extensies, zoals PDF, JPG en EPS. Inclusief een duidelijke uitleg over de te nemen stappen voor het gebruik van het logo en de toepassing van kleuren. In eerste instantie laten wij deze nieuwe identiteit terugkomen in een nieuw logo en bijpassende huisstijl.

Jaarverslag LHP
Jaarvergadering LHP

Inzoomen op de kerndoelgroep

  

Het is mooi om te zien hoe deze gemêleerde club met ervaren mensen dit project samen met ons beetpakt. Vol enthousiasme werken ze aan een sterke basis voor de komende jaren. Naast de nieuwe huisstijl – inclusief logo – zorgen we voor de begeleiding bij het drukwerk, het ontwikkelen van een brochure voor de kerndoelgroep, banieren voor meer herkenbaarheid tijdens presentaties, een e-mailhandtekening, een digitale nieuwsbrief, een basissjabloon voor PowerPoint én een nieuwe website.

Website Landelijk Huurders Platform
Thema LHP

Het resultaat

Een duidelijk merk voor de verschillende doelgroepen. Hiermee verscherpen we met elkaar continu de strategie die aansluit bij de ambities. Van het LHP een organisatie maken die wordt gezien door de bewonerscommissies en de huurders. En dat het LHP steeds meer oog heeft voor diezelfde groep. Daar waar het namelijk om draait.

Zullen we samen iets opbouwen?

qlant bouwt sterke merken. Voor elke onderneming, instelling of organisatie die snapt dat identiteit is wat je bent en imago is wat je verdient. Iets voor jou? Laten we dan samen iets opbouwen. We maken graag kennis.

mail Joyce