Effectieve communicatie voor het werven in de zorg

Op zoek naar medewerkers binnen je zorgorganisatie? Of je wilt de huidige talenten behouden en nog meer bij je organisatie betrekken? 

Zelfs binnen een steeds krapper wordende markt weten wij als geen ander om effectief met potentiële nieuwe collega’s in contact te komen. Bij qlant gaan we uitdaging niet uit de weg om jullie als instelling of organisatie onderscheidend te profileren. Met vaak direct concreet resultaat!

Met onze vier stappen een succesvolle arbeidsmarktcommunicatie voor de zorg

De juiste m/v/x op de juiste plek op het juiste moment; dát is waar qlant goed in is. We ontwikkelen online- en offlinecampagnes die niet alleen de functie, maar ook de bedrijfscultuur onder de aandacht brengen.

  • Stap 1

Persoonlijk kennismaken. En met elkaar praktisch inzoomen op jullie uitdaging. Inzoomen op persona’s. Wie zoeken we eigenlijk en waar is die gevoelig voor. Om vervolgens op maat een advies en plan van aanpak uit te rollen.

  • Stap 2

Projectgroep samenstellen. Welke specialisten gaan we vanuit qlant inzetten om dit project tot een succes te maken.

  • Stap 3

Concept en campagne uitwerken en presenteren. Wij laten concreet zien waar de verbeteringen zitten en welke acties er moeten worden uitgevoerd.

  • Stap 4

Storytelling en content inzetten vanuit de echte cultuur. Quickwins en langere termijn strategie activeren. Proosten op de eerste positieve resultaten!

Waarom met qlant aan de slag?

Qlant werkt al ruim 25 jaar voor meerdere zorgorganisaties. Van woonzorgcentra, jeugdhulp tot thuiszorg. Ons hart gaat sneller kloppen van de vragen, maar zeker ook de type mensen die er werken. Vaak menselijk met een grote inzet om het juiste te doen. Hier sluiten wij naadloos op aan; zakelijk en concreet iets bereiken, maar met een lach en geïnteresseerd in de verhalen achter al deze mooie mensen.

“Door de inzet van creatieve en praktische wervingscampagnes ontvingen we 20 sollicitaties per maand”

 

Annemieke Zwijnenburg

HR manager bij De Vijverhof

Wie gingen je voor?

cases

René

Medewerkers activeren met het echte verhaal

“We hebben de afgelopen jaren bij veel zorginstellingen mogen binnenkijken. Van ziekenhuis tot jeugdinstelling en van verzorgingshuis tot verslavingszorg. We houden continu de vinger aan de pols als het gaat om veranderingen in de zorg, maar ook als het gaat om de veranderende rol die cliënten spelen op het gebied van keuzevrijheid, autonomie en levensgeluk. Het bouwen aan sterke merken in de zorg is daarmee belangrijker dan ooit.”

Zullen we samen iets opbouwen?

qlant bouwt sterke merken. Voor elke onderneming, instelling of organisatie die snapt dat identiteit is wat je bent en imago is wat je verdient. Iets voor jou? Laten we dan samen iets opbouwen. We maken graag kennis.

mail ons