qlant imago

creatie®

Je merk staat in de startblokken. Nu is het zaak te gaan bouwen aan je merkimago. We creëren een overall communicatieconcept, een look & feel en een tone-of-voice. Passend bij de identiteit van je onderneming, je merk en je doelgroep. Als volgende stap of als losse opdracht.

Met de bouwsteen ‘imago creatie’ maken we zichtbaar wie je bent, waar je voor staat en wat je wil uitdragen. We vangen je merk in woord, beeld, vorm en kleur. De creatiefase is het logische vervolg op de analysefase. Daarin hebben immers samen ontdekt wat jouw merk uniek maakt en wat het nodig heeft om te kunnen boeien en groeien.

Wat we doen

Vanuit een eenduidig communicatieconcept ontwikkelen we een scala aan uitingen. We creëren online-en offlinemiddelen waarmee we je merk op onderscheidende wijze in de etalage zetten. Van logo en huisstijl tot website en folder. En van video en illustraties tot pandbelettering en social mediacampagne. We geven vorm, schrijven teksten, fotograferen, filmen en publiceren op alle voor jouw merk relevante media. 

Wat levert het voor jou op?

Met de bouwsteen qlant imago creatie® krijgt je merk een herkenbaar eigen karakter en een onvervreemdbaar eigen gezicht. Wanneer klanten, prospects en andere stakeholders jouw merk zien langskomen, dan hebben ze meteen een beeld bij wie je bent, wat je doet en wat dat oplevert voor je klanten. We zijn gestart met het positioneren van je merk en het bouwen aan sterk imago. 

cases

bouwstenen

qlant imago

analyse®

Waar staat je merk en waar wil je met je merk naartoe? Met de qlant imago analyse® brengen we het huidige of gewenste imago van je merk in beeld en bespreken we samen welke stappen nodig zijn om verder te bouwen aan een sterk merk en een solide reputatie.

naar analyse

qlant imago

creatie®

Je merk staat in de startblokken. Nu is het zaak te gaan bouwen aan je merkimago. We creëren een overall communicatieconcept, een look & feel en een tone-of-voice. Passend bij de identiteit van je onderneming, je merk en je doelgroep.

naar creatie

qlant imago

ontwikkeling®

In deze fase bouwen we verder aan het imago van je merk. We vertalen de lange termijnstrategie in een concrete aanpak gericht op merkimpact, herkenbaarheid, onderscheidend vermogen en aantrekkingskracht; online en offline.

naar ontwikkeling

qlant imago

groei®

Je merk zit in de lift. Nu is het belangrijk om te blijven monitoren en bij te sturen. We gebruiken de opgebouwde ervaring, kennis en inzichten om het succes van je merk verder te vergroten en zetten feitelijke informatie om in nieuwe kansen.

naar groei

Ook de ambitie om verder te groeien?

qlant bouwt sterke merken. Voor elke onderneming, instelling of organisatie die snapt dat identiteit is wat je bent en imago is wat je verdient. Iets voor jou? Laten we dan samen iets opbouwen. We maken graag kennis.

mail ons