Een prijswinnend project met karakter

  

Fantastisch wonen in Arnhem, op loopafstand van de binnenstad. Het kan in de 40 karakteristieke lofts van Avenu 1895.

En niet alleen daar, maar ook in de 130 moderne appartementen en maisonnettes opgeleverd in fase 2! qlant ondersteunde in het verhuurproces qua marketing en communicatie. Dit deden we samen met makelaar NMG Wonen en in opdracht van SPF Beheer, met als beloning de Willem Diehlprijs voor beste herbestemming.

De vraag van de klant

“Willen jullie helpen de 170 nieuwe appartementen in hartje Arnhem in de markt te zetten?” Fase 1 start in een monumentaal pand dat nog volledig woonklaar gemaakt moet worden. In fase 2 moet het pand moderne nieuwbouwappartementen bevatten.

Bouwbord Avenu1895

Onze oplossing

  

In onze analysefase zijn we gestart met een brainstorm met de projectgroep. Hierin zijn alle ambities, doelstellingen en uitgangspunten in kaart gebracht. Dit inclusief onderzoek richting welstand, doelgroepen en stakeholders. Binnen onze creatiefase is de naam bedacht, met een sterke verwijzing naar de historie van deze unieke plek (voormalige ambachtsschool).

Creatief ontstond er een beeldmerk en huisstijl, die we konden vertalen naar een effectieve communicatie- en mediamiddelenmix voor de diverse doelgroepen. Hiervoor bedachten we een originele en aansprekende campagne.

Ali Mamak

Verhuurmakelaar NMG Wonen

“Avenu1895, een samensmelting waar oud en nieuw feilloos in elkaar overvloeien binnen één woonproject. Zo ook de samenwerking met qlant: laagdrempelig, korte lijnen, prima samenwerking en ondersteuning.”

Het resultaat

  

Via de door ons ontwikkelde website, campagne en marketingstrategie hebben zich meer dan 1000 geïnteresseerden gemeld en was al snel meer dan 90% van de lofts verhuurd. De laatste huurders hebben we weten te bereiken via persoonlijke portretten van toekomstige huurders, pakkende en rijke content en effectieve online marketing. Ben je in de buurt van Arnhem? Neem dan zeker eens een kijkje!

Wat bouwstof voor de achtergrond

  

De voormalige ambachtsschool aan de Boulevard Heuvelink is ook onderdeel van Avenu 1895. Hier zijn 40 unieke lofts gerealiseerd. De school heeft een ware metamorfose ondergaan, waarbij de markante herkenningspunten herinneren aan vervlogen tijden.

Waar vroeger klaslokalen waren, vind je nu stijlvolle, duurzaam gebouwde lofts die voldoen aan de eisen van deze tijd, maar tegelijkertijd de herinnering aan de school levend houden. Zoals de brede gangen, de markante entree en de glas-in-loodramen. Ook zijn de kenmerkende oude lockers bewaard gebleven, net als de historische vloertegels in onder meer de trapportalen.

Zullen we samen iets opbouwen?

qlant bouwt sterke merken. Voor elke onderneming, instelling of organisatie die snapt dat identiteit is wat je bent en imago is wat je verdient. Iets voor jou? Laten we dan samen iets opbouwen. We maken graag kennis.

mail ons