Brandbook en creatief concept voor effectieve activatie

  

De Galaxy;  ruim 300 appartementen in het centrum van Utrecht

SPF Beheer is nu Pensioenfonds Rail & Openbaar Vervoer. SPF Beheer verzorgde de uitvoering van de pensioenregeling en beheerde het vermogen van Pensioenfonds Rail & Openbaar Vervoer (en voorheen van Spoorwegpensioenfonds en SPOV). SPF Beheer en het Pensioenfonds Rail & Openbaar Vervoer zijn samen verder gegaan als zelfadministrerend pensioenfonds.

De vraag van de klant

  

Uitdagende vragen krijgen we graag! Zo ook van SPF Beheer uit Utrecht. We begeleiden hen bij de communicatie & marketing rondom het ambitieuze Galaxy-project; de realisatie van 250 hotelkamers, 330 appartementen en een ondergrondse parkeergarage aan het Jaarbeursplein in Utrecht. Een topklus waar we met veel plezier onze tanden in zetten!

Onze oplossing

  

We brengen onze communicatie-expertise in bij het voeren van gesprekken met stakeholders zoals de architect, omwonende en de gemeente Utrecht. Ook inventariseren we de kernwaarden en het profiel van het project én verzorgen we een doelgroep analyse.

Samen met Motivaction (om echt inzage in voorkeuren van de doelgroepen te krijgen) tot de ontwikkeling van een brandboek en een concept om de Galaxy op een passende en effectieve manier in de markt te zetten.

Het brandbook met uitgangspunten is vertaald naar een creatief concept. Hoe gaan we de doelgroepen echt activeren? En op welke manier? Van de naam, kleuren, tone of voice, middelen, hoe ziet het online en offline spectrum eruit. Tot de fotografie en de concrete campagne.

Het resultaat

Een sterke positionering en aantrekkingskracht binnen Utrecht en omgeving. De Galaxy. Ruimte voor innovatie, ambitie en een mooie toekomst. Het uitgewerkte concept en de campagne zorgen voor een effectieve activatie van de doelgroepen.

VR experience concept

Zullen we samen iets opbouwen?

qlant bouwt sterke merken. Voor elke onderneming, instelling of organisatie die snapt dat identiteit is wat je bent en imago is wat je verdient. Iets voor jou? Laten we dan samen iets opbouwen. We maken graag kennis.

mail Joyce