Brandbook en creatief concept voor effectieve activatie

  

De Galaxy; ruim 300 appartementen in het centrum van Utrecht

SPF Beheer is nu Pensioenfonds Rail & Openbaar Vervoer. SPF Beheer verzorgde de uitvoering van de pensioenregeling en beheerde het vermogen van Pensioenfonds Rail & Openbaar Vervoer. SPF Beheer en Pensioenfonds Rail & Openbaar Vervoer zijn samen verder gegaan als zelfadministrerend pensioenfonds.

De vraag van de klant

  

Uitdagende vragen krijgen we graag! Zo ook van SPF Beheer uit Utrecht. We begeleiden hen bij de marketing & communicatie rondom het ambitieuze Galaxy-project; de realisatie van 250 hotelkamers, 330 appartementen en een ondergrondse parkeergarage aan het Jaarbeursplein in Utrecht. Een topklus waar we met veel plezier onze tanden in zetten!

Onze oplossing

  

We brengen onze communicatie-expertise in bij het voeren van gesprekken met stakeholders zoals de architect, omwonenden en de gemeente Utrecht. Ook inventariseren we de kernwaarden, het profiel van het project én verzorgen we een doelgroepanalyse.

Samen met Motivaction kwamen we tot de ontwikkeling van een brandbook en een concept om de Galaxy op een passende en effectieve manier in de markt te zetten.

Het brandbook met uitgangspunten is vertaald naar een creatief concept. Hoe gaan we de doelgroepen echt activeren? En op welke manier? Welke naam, kleuren, tone of voice, middelen gebruiken we? Hoe ziet het online en offline spectrum eruit? Dit om tot een concrete campagne te komen.

Het resultaat

Een sterke positionering en aantrekkingskracht van de Galaxy binnen Utrecht en omgeving. De Galaxy biedt ruimte voor innovatie, ambitie en een mooie toekomst. Het uitgewerkte concept en de campagne zorgen voor een effectieve activatie van de doelgroepen.

VR experience concept

Zullen we samen iets opbouwen?

qlant bouwt sterke merken. Voor elke onderneming, instelling of organisatie die snapt dat identiteit is wat je bent en imago is wat je verdient. Iets voor jou? Laten we dan samen iets opbouwen. We maken graag kennis.

mail ons