Rebranding voor Kab accountants / adviseurs

  

Ambitie om verder te groeien

Succesvol ondernemen doe je niet alleen. Soms kun je best wat advies, ondersteuning en goede raad gebruiken. Als het gaat over de administratie, HR-zaken, belastingaangiften, juridische zaken of bedrijfseconomische vraagstukken. Je kunt veel zelf, maar je weet dat je samen verder komt. Daarom kies je voor de ondernemende adviseurs van Kab. Zij werken niet voor je, maar mét je. Met tachtig adviseurs en vakspecialisten, werkzaam vanuit drie vestigingen (Doetinchem, Warnsveld en Didam), is een goed advies altijd dichtbij.

De vraag van de klant

De basis van de huidige strategie en de kernwaarden is goed. Aan ons de vraag om samen met de partners en afdeling marketing in te zoomen op ambities voor de komende jaren. En de strategische uitgangspunten klaar te maken voor de toekomst en op te hangen aan een nieuwe kapstok. Waardoor Kab accountants de volgende stappen kan gaan maken in verdere groei. Als we vanuit de herijkte strategie gaan ondernemen sluit het huidige logo en huisstijl dan nog voldoende aan bij de ambities?

Onze oplossing

  

De uitkomsten van de gesprekken omzetten in een nieuw concept. Met een rebranding van het logo en de huisstijl. En een eerste doorkijk naar de uitstraling van de volledige organisatie in kleur, manier van aanspreken en uitstraling. Sterk en compact gebundeld in een ambitiedocument. Die de cultuur en de ambities van de organisatie uitdagend en vooruitstrevend weergeven. Een document dat de basis vormt voor de ontwikkeling van alle andere uitingen en middelen. 

Effectief doelgroeponderzoek samen met Motivaction

Samen met onze partner Motivaction uit Amsterdam hebben we kwalitatieve onderzoeken afgenomen door middel van persoonlijke interviews. Om de juiste inzichten te bieden in kracht en werking van het cultuur-/ambitiedocument. Met deze handvatten kunnen we samen een gefundeerde beslissing nemen voor de verdere uitwerking en waar nodig aanscherpen. 

Over ambitie gesproken. Samen succesvol groeien!

Een dynamisch nieuw gezicht voor Kab accountants en adviseurs. Waarin de ambities tot uiting komen in een nieuw logo. Fris en eigentijds, maar nog steeds herkenbaar aan de kleuren blauw en geel, aangevuld met nieuwe tinten die hun diversiteit onderstrepen. Een eigen gezicht dat hun historie respecteert en klaar is voor een uitdagende toekomst. 

Marjolein Grömminger

Senior Adviseur Marketing & Communicatie Kab accountants / adviseurs

“We zijn ontzettend blij met de rebranding van het merk Kab! We zetten met deze stap een hernieuwde stip op de horizon. Het doet recht aan waar we vandaan komen, maar tegelijkertijd zijn we met deze compleet vernieuwde uitstraling klaar voor een mooie toekomst.”

Ook de ambitie om verder te groeien?

qlant bouwt sterke merken. Voor elke onderneming, instelling of organisatie die snapt dat identiteit is wat je bent en imago is wat je verdient. Iets voor jou? Laten we dan samen iets opbouwen. We maken graag kennis.

mail ons