Communicatie voor sterke merken voor sport

Wij willen met communicatie mensen in beweging brengen   

Sport verbindt. Net als goede communicatie dat doet. Bij qlant brengen we mensen graag in beweging met enthousiasmerende communicatie die aanzet tot actie. Dat doen we voor sportverenigingen, -clubs en -instellingen, maar ook voor bedrijven die niets met sport te maken hebben, maar wel dat communicatieve zetje in de rug kunnen gebruiken.

Wat wilt u bereiken met communicatie of uw merk?

Sport is een perfect haakje om je boodschap aan op te hangen. Iedereen kent immers het belang van vitaliteit, een gezonde levensstijl en voldoende bewegen. Juist die sportieve insteek in communicatie maakt dat je doelgroep een boodschap eerder omarmt waardoor je product, dienst of organisatie sneller op pole position komt te staan.

onze werkwijze

Scorende communicatie

Bij qlant koppelen we communicatie en sport op tal van vakken aan elkaar. We ontwikkelen campagnes, zetten guerrilla marketing in, bieden ondersteuning bij sportieve events en denken strategisch mee door nieuwe initiatieven te ontplooien waarmee we zorgen voor zichtbaarheid met het juiste imago. Soms gebruiken we daar bekende sporters voor, dan weer ‘gewone’ mensen. Maar het doel is altijd hetzelfde: scoren met jouw communicatie.

Manon

Samen in beweging

“Als echt Achterhoeks bedrijf zijn we er trots op te mogen werken voor eredivisionist De Graafschap. Maar ook gaan we voor goud met een campagne voor het Doetinchems Sportbedrijf en andere organisaties in beweging. Ik houd van sport en deel mijn strategische marketing- en communicatie skills graag met al mijn klanten. Samen in beweging komen is misschien wel het leukste wat er is.”

mail Manon

Wie gingen je voor? 

Wij, Qlant, hebben ruime ervaring met projecten in de sport. Denk hierbij aan branding, strategie, onderzoek, fotografie en portretten. 

Zullen we samen iets opbouwen?

qlant bouwt sterke merken. Voor elke onderneming, instelling of organisatie die snapt dat identiteit is wat je bent en imago is wat je verdient. Iets voor jou? Laten we dan samen iets opbouwen. We maken graag kennis.

mail ons