Communicatie voor sterke merken in de zorg

Wij willen opereren op het snijvlak van zorgaanbieder en zorgvrager

De zorgsector is continu in beweging. Cliënten en hun naasten worden steeds mondiger en veeleisender, terwijl de zoektocht naar goede medewerkers een constante uitdaging is. Op dat snijvalk, waar zorg ontvangen en zorg verlenen elkaar ontmoeten, zorgt qlant voor heldere en open communicatie. Want zorgen moet je gewoon doen, niet maken.

Wat wilt u bereiken met communicatie of uw merk?

Wie ben je, wat bied je en wat is je meerwaarde? Het beantwoorden van deze vragen is ook in de zorgsector belangrijker dan ooit. Er valt namelijk nogal wat te kiezen voor cliënten en potentiële medewerkers en dus is het belangrijk jezelf als organisatie op de juiste wijze in de markt te zetten en te positioneren. Van kernwaarden tot missie en van werkwijze tot visie.

Strategie, concept en content

Qlant graaft diep in de organisatie en werkt vanuit een doordachte strategie aan conceptueel onderscheidende communicatie op tal van vlakken. We opereren als strategische sparringpartner en geven vorm aan zowel interne als externe content, waarbij we volledig media- en middelenvrij denken en doen. Van website tot event op locatie en van magazines, video’s en arbeidsmarktcommunicatie tot online marketing.

René

Bouwen aan sterke merken

“We hebben de afgelopen jaren bij veel zorginstellingen mogen binnenkijken. Van ziekenhuis tot jeugdinstelling en van verzorgingshuis tot verslavingszorg. We houden continu de vinger aan de pols als het gaat om veranderingen in de zorg, maar ook als het gaat om de veranderende rol die cliënten spelen op het gebied van keuzevrijheid, autonomie en levensgeluk. Het bouwen aan sterke merken in de zorg is daarmee belangrijker dan ooit.”

Mail René

Wie gingen je voor? 

Wij, Qlant, hebben ruime ervaring met projecten in de zorg. Denk hierbij aan branding, strategie, onderzoek, fotografie en portretten. 

Ook de ambitie om verder te groeien?

qlant bouwt sterke merken. Voor elke onderneming, instelling of organisatie die snapt dat identiteit is wat je bent en imago is wat je verdient. Iets voor jou? Laten we dan samen iets opbouwen. We maken graag kennis.

mail ons