Laat zien wie je bent, wat je doet en waar je voor staat

  

Een goede huisstijl maakt je onderneming of organisatie herkenbaar voor je doelgroep. Het laat zien wie je bent, wat je doet en waar je voor staat.

Met een herkenbaar logo ben je al een eind op weg. Maar dan begint het pas echt. Want hoe zorg je ervoor dat je huisstijl echt onderdeel wordt van je identiteit en zowel online als offline een blijvend herkenbare indruk achterlaat? De designers van qlant gaan er graag mee aan de slag.

Visualisatie van jouw identiteit

Je huisstijl is meer dan een logo op een visitekaartje. Het is de vertaling van jouw identiteit in woord en beeld op tal van dragers en tal van plekken, online en offline. De huisstijl is een samenspel tussen vormen, kleuren, typografie, woorden en fotografie. Het geeft je product, dienst of merk een geheel eigen gezicht dat recht doet aan de kernwaarden, missie en visie van je organisatie. Een leuk logo is zo genaakt, een complete huisstijl ontwikkelen is werk voor specialisten.
 

Alpina logo
Technoflon logo schets concept

De qlant-benadering

  

Ben je op zoek naar een nieuwe huisstijl of re-branding? In beide gevallen gaan wij eerst op onderzoek uit. We willen weten wie je bent, wat je doet en waar je voor staat en pas dan ontwikkelen we een logo dat we toepassen op uiteenlopende middelen. De keuzes die we maken leggen we vast in een helder huisstijlhandboek en desgewenst ontwikkelen we ook een brandbook waarin je merk en huisstijl samen het verhaal van jouw organisatie vertellen.

Huisstijl gemeente Oude IJsselstreek
Briaz stationary

Zullen we samen iets opbouwen?

qlant bouwt sterke merken. Voor elke onderneming, instelling of organisatie die snapt dat identiteit is wat je bent en imago is wat je verdient. Iets voor jou? Laten we dan samen iets opbouwen. We maken graag kennis.

mail ons