Werken bij een creatief bureau!?Wij willen jou graag spreken.

Werken bij een creatief bureau!? Wij willen jou graag spreken.

Qlant zoekt de allerleukste account- of projectmanager (32-36 uur)

 De klant centraal stellen. Hoe doe je dat nou eigenlijk? Wij zeggen: door uitdagingen en ambities van klanten om te zetten in effectieve campagnes. Daarvoor zoeken wij een ambitieuze account executive. Iemand die ons ook helpt om Nederland te veroveren. 

Het is al drukker dan druk bij qlant ūüėä en we zijn op zoek naar een leuke, nieuwe collega! Zo eentje die van aanpakken weet en een project van A tot Z weet te managen, met een fijne dosis enthousiasme, humor en toewijding. Vooral die laatste drie termen vinden wij ontzettend belangrijk en staan los van de gevolgde opleiding en/of jarenlange (bureau)ervaring.

 

Laten we ons voorstellen

Al ruim 15 jaar geloven wij in de perfecte mix tussen verrassende, inspirerende communicatieconcepten en een vaste klantenkring. Qlant verzorgt sterke en praktische communicatiestrategie√ęn en complete imago- en reclamecampagnes. Met zo’n 15 enthousiaste collega’s — binnen √©n buiten ons kantoor in Doetinchem — werken we hard aan diverse projecten. 

Dit ga je doen

Als gezicht van qlant onderhoud je het contact met collega’s, klanten en leveranciers. Duidelijke communicatie en een gedegen plan van aanpak zijn hierbij van groot belang. In de afgelopen jaren heeft qlant al een mooie regionale klantenkring opgebouwd. Naast de lopende trajecten voor deze vaste relaties, zijn ook acquisitie en het genereren van new business jou niet onbekend. 

 

Jij denkt en werkt vanuit kansen en mogelijkheden en vertaalt klantwensen naar heldere briefings voor het creatieve team. Meedenken en brainstormen behoort dan ook zeker tot jouw takenpakket. Samen leveren jullie op deze manier succesvolle projecten op. Vanuit jouw kennis en kunde ben jij een aangename gesprekspartner op alle niveaus. Mede door deze senioriteit verleen jij ondersteuning aan de account director. Verder zorg jij voor een goede organisatie, coördinatie en planning van de diverse projecten. Jij hebt hart voor onze klanten, staat voor kwaliteit en een proactieve aanpak. Bovendien ben je nuchter en heb je een gezonde dosis lef. Je bent fanatiek in alles wat je doet, durft fouten te maken en zorgt hierbij uiteraard ook voor een adequate oplossing. Daarnaast heb jij de wil en ambitie om te blijven groeien en qlant naar een hoger plan te tillen.

20191017-_CST3843 1200x800
20191017-_CST4012 1200x800

Wie past daar goed bij?

Je werkt en denkt op hbo-niveau;

Je hebt minimaal 1 tot 3 jaar aantoonbare werk- (of bureau-)ervaring en kennis van de B2B-markt;

Je bent actief, oplossingsgericht en hebt de nodige vakgerelateerde kennis. Ook denk je strategisch en creatief mee;

Je bent ambitieus en kunt meerdere projecten tegelijk snel, pragmatisch en zelfstandig uitvoeren;

Je beheerst de Nederlandse taal uitstekend und vielleicht sprechst du nog ein bisschen Deutsch (qua niveau ergens tussen Louis van Gaal en Ivo Niehe in, zou mooi zijn).

Jouw toekomstige collega's

Manon
Femke
Thijs Besselink
Jessica
René

Ons aanbod

Wij geloven bij qlant in de kracht van samen optrekken. Als team, maar ook met onze klanten. Je krijgt meteen zo’n 15 enthousiaste collega’s – binnen √©n buiten ons kantoor in Doetinchem – met wie je diverse projecten verzorgt in een fijne, informele sfeer. We weten ‘t.. dat zegt iedereen, maar hier is dat √©cht zo. Dat zul je zien als je op gesprek komt.

Daarnaast bieden we veel verantwoordelijkheid en de mogelijkheid om door te groeien. Het klantenpakket is gevarieerd en het salaris past bij jouw kennis en ervaring.

En dus

Solliciteren! Wij willen jou graag spreken. Bel ons direct via (0314) 39 19 39 of stuur jouw cv en motivatie naar info@qlant.nl t.a.v. Manon Otten-Van Londen.

Tot gauw!

Achterhoekse Wandelvierdaagse
Op zoek naar meer wandelaars? Dat gaat ons lukken!
Achterhoekse Wandelvierdaagse
Timmerfabriek Roes
Familiebedrijf klaar voor de toekomst door nieuwe huisstijl
Timmerfabriek Roes
Technoflon
Duidelijke communicatie voor Technoflon; pure coaters
Technoflon
Make-A-Wish
Concept & Idee
Make-A-Wish
Avenu1895
Campagne voor een ambitieus bouwproject in Arnhem
Avenu1895