De juiste M/V/X op de juiste plek

  

Zie jij de huidige krapte op de arbeidsmarkt primair als een groot probleem? Bij qlant spreken we liever over een uitdagende kans om je als onderneming of organisatie onderscheidend te profileren.

Ben jij op zoek naar nieuwe collega’s voor openstaande vacatures, maar weet je niet hoe je hen moet bereiken en enthousiasmeren? Dan praten we graag even verder met je.

qlant overleg analyse

Strategisch en onderscheidend werven

Doordachte arbeidsmarktcommunicatie biedt een uitgelezen kans om je bedrijf of organisatie op onderscheidende wijze te profileren en in de markt te zetten. Het zou dan ook een strategisch onderdeel van je marketing- en communicatiemix moeten zijn. Zet je bedrijfs-DNA en imago in de spotlights, laat zien waarom je een goed werkgever bent en maak ambassadeurs van je bestaande team. Strategische arbeidscommunicatie is zoveel meer dan alleen die ronkende vacaturetekst.

 

De qlant-benadering

  

Je juiste m/v/x op de juiste plek op het juiste moment; dát is waar qlant goed in is. We graven diep in je organisatie, ontrafelen het DNA en bekijken hoe we je imago kunnen inzetten in de zoektocht naar nieuwe collega’s. We ontwikkelen online- en offlinecampagnes die niet alleen de functie, maar ook de bedrijfscultuur onder de aandacht brengen. Van video met medewerkers aan het woord tot een werkenbij-website, socialcampagnes en meer.

Confirm jong en ervaren talent werven

Zullen we samen iets opbouwen?

qlant bouwt sterke merken. Voor elke onderneming, instelling of organisatie die snapt dat identiteit is wat je bent en imago is wat je verdient. Iets voor jou? Laten we dan samen iets opbouwen. We maken graag kennis.

mail ons