Portfolio

Aelbers

Bij Aelbers staan de juiste mensen op de juiste plek. Gemotiveerde vaklieden van bouwhulpen en betontimmermannen tot uitvoerders, werkvoorbereiders en projectleiders. Voor iedere bouwfase hebben ze een passende oplossing. Al 25 jaar werven, trainen, certificeren en begeleiden ze met succes de juiste mensen voor diverse projecten.

De vraag

Al jaren werken wij samen met het team van Aelbers voor het uitvoeren van effectieve communicatie en het bereiken van hun diverse doelgroepen. Vanuit hun ambitie en doelstellingen zoomen we ook in op hele specifieke groepen. Hierbij willen we de bekendheid van Aelbers ZZP de komende jaren nog verder vergroten.

De oplossing

Na een praktische en creatieve sessie, zijn we van start gegaan met het uitvoeren van een analyse en het opstellen van een profiel. Hoe kunnen we de ZZP-ers het beste bereiken en welke manier van werven sluit hier het beste op aan?

Een volgende stap was conceptueel aan de slag gaan met het bedenken van een thema, de boodschap die we zouden willen overbrengen en de daarbij behorende middelen. Deze zijn samengevoegd in een Campagne concept voor het werven van ZZP-ers.

Vanuit het concept speelt fotografie van de echte mensen een belangrijke rol. Zowel projectmanagers als ZZP-ers van Aelbers. Deze basis met concrete content komt samen in een online landingspagina waarin de ZZP-er of opdrachtgever direct wordt aangesproken. Met behulp van een online campagne zorgen wij er samen met Adver Online voor dat we bij ZZP’ers in de civiele bouw binnenkomen.

Aelbers Urk_3404
Aelbers Urk_3882

Het resultaat

Binnen een periode van een maand hebben we via de online campagne meer dan 85.000 views gecreëerd. Het resultaat? Meerdere ZZP-ers willen een samenwerking met Aelbers aangaan. De data uit de online campagne geeft ons ook inzicht over waar er nog meer kansen liggen, of welke middelen het meest effectief zijn.

Oscars Groen
Meer continuïteit in communicatie
Oscars Groen
HSB De Vijverhof
Arbeidscommunicatie voor zorg professionals
HSB De Vijverhof
Confirm
Imago, concept en communicatie
Confirm
Kaemingk
Arbeidscommunicatie voor talenten
Kaemingk
Heilbron
Strategie, anders denken en borgen van DNA
Heilbron
René Teloh